Gedegen maatwerk

Wolfmeister
Web Development

Wolfmeister staat garant voor een doordachte gebruikerservaring en passend maatwerk. Gebaseerd op een solide infrastructuur leveren we prestaties voor het grote publiek.

Full Stack Web Development PartnerBij Wolfmeister zijn wij gespecialiseerd in het bieden van complete en hoogwaardige webontwikkelingsdiensten. Ons team van experts is toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit in full stack web development, serverbeheer en service level agreements (SLA's), zodat uw online aanwezigheid optimaal en betrouwbaar functioneert.

Onze Full Stack Services

Wij bieden een breed scala aan web development diensten, van front-end tot back-end, met de nieuwste technologieën en trends. Onze full stack service omvat:

  • Front-end development: Onze ervaren ontwikkelaars creëren prachtige, responsieve en gebruiksvriendelijke websites die perfect werken op alle apparaten en browsers.
  • Back-end development: Wij bouwen robuuste en schaalbare oplossingen voor het beheer van uw website, data en applicaties, met behulp van de nieuwste programmeertalen en frameworks.
  • API-integratie: Ons team integreert naadloos externe services en platforms, zodat uw website en applicaties efficiënt kunnen communiceren en uitwisselen van gegevens met andere systemen.

Serverbeheer en SLA's

Bij Wolfmeister begrijpen we dat serverbeheer een essentieel onderdeel is van een succesvolle webapplicatie. Daarom bieden we uitgebreide serverbeheerdiensten aan, zoals:

  • Serverconfiguratie: Wij zorgen voor een juiste installatie en configuratie van uw servers, zodat uw webapplicaties optimaal kunnen presteren.
  • Servermonitoring en optimalisatie: We houden uw servers continu in de gaten en voeren regelmatig optimalisaties uit om ervoor te zorgen dat uw website en applicaties snel en betrouwbaar blijven werken.
  • Back-up en herstel: Ons team implementeert geavanceerde back-upstrategieën om de veiligheid en integriteit van uw gegevens te waarborgen en garandeert een snel herstel in het geval van een storing of dataverlies.
Bovendien bieden we flexibele en op maat gemaakte SLA's die passen bij uw specifieke behoeften en vereisten. Onze SLA's garanderen een uitstekende uptime, snelle responstijden en prioritaire ondersteuning, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor de technische aspecten van uw online aanwezigheid.

Platforms

Expression Engine

Expression Engine is zeer flexibel, veilig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Als een website meer complexiteit nodig heeft dan een aantal landingspagina's dan adviseren we Expression Engine.

Wordpress

WordPress is het meest gebruikte platform voor blogs. Laagdrempelig en zeer geschikt voor verschillende scenario's. Als je wordpress bij ons laat draaien kan je gebruik maken van onze licenties voor Gravityforms en de DIVI pagebuilder en REDIS caching.

Drupal7

Wolfmeister heeft Drupal7 kennis in huis. We ontwikkelen niet meer in Drupal7 maar als er beheer en onderhoud nodig is, kunnen we dit in ons team makkelijk meenemen.

Sansa

Is er behoeft aan integratie met CRM, Projectmanagement en Urenregistratie? Dan koppelen wij met voorkeur aan Sansa Software.

High Performance deliveredEen gedegen basis

Responsive

Onze frontend templates zijn altijd voorzien van Bootstrap Grid CSS waarmee je website altijd goed zichtbaar zijn op desktop, tablet en mobiel. Wij ontwikkelen met het Mobile First principe.

High Traffic

Websites die wij in beheer nemen voorzien wij van REDIS caching, Image Optimizers en als er echt veel verkeer verwacht wordt: Static Caching en Cloudflare. Take it to the stars!

Meten is weten

Heeft de server een probleem? Door onze monitoring weten we snel het probleem te indentificeren en bij de kern aan te pakken.

Begin je volgende project met Wolfmeister!

vrijblijvend offerte opvragen

De wereld verandert continue, zeker online. Wij zijn er om jouw bedrijf/organisatie/afdeling te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.